TZ Preko - Obavijest za članove TZO Preko - SAFE STAY IN CROATIA

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo kako je započeo novi projekt Ministarstva turizma i sporta pod nazivom Safe Stay in Croatia s ciljem osiguravanja i poštivanja sigurnosnih mjera u turističkom sektoru.

Sada pružatelji usluga koji su obuhvaćeni propisanim protokolima mogu besplatno zatražiti oznaku.

Cilj Projekta, čiji je nositelj Ministarstvo turizma i sporta, je osigurati poštivanje sigurnosnih mjera u turističkom sektoru i brendiranje Hrvatske kao sigurne destinacije. Također, poručuje se domaćim i stranim gostima da se u Hrvatskoj primjenjuju zdravstveni i sigurnosni protokoli vezani uz pandemiju koronavirusa.

Za potrebe projekta Safe stay in Croatia kreirana je posebna mrežna stranica, produciran je posebni video materijal te su kreirane fotografije s apliciranim logom, odnosno oznakom projekta:

• mrežna stranica projekta dostupna je putem poveznice http://www.safestayincroatia.hr/

• video projekta i kampanje dostupan je putem poveznice https://www.youtube.com/watch?v=yQ_1pn_JOTU&feature=youtu.be

• video projekta u cijelosti možete preuzeti s ove poveznice https://we.tl/t-ygygLKVzAi

• 30 fotografija s apliciranom oznakom možete preuzeti s poveznice https://we.tl/t-IHV50Ioe6T

Preuzmite oznaku “Safe Stay in Croatia” i postanite dio projekta osmišljenog s ciljem predstavljanja Hrvatske kao sigurne destinacije.

Zahtjev za korištenje besplatne oznake podnosi se putem internetske stranice www.safestayincroatia.hr uz prihvaćanje propisanih Protokola za siguran boravak u Hrvatskoj. Nakon odobrenja zahtjeva, korisnik dobiva oznaku u vektorskom obliku koju može koristiti kao online kanalima kao marketinški alat. Isto tako, dobiva oznaku i u fizičkom obliku koju preuzima u nadležnoj Turističkoj zajednici.

Srdačan pozdrav.

Posljednje objave